Anasayfa
Hakkımda
Reklam
İletişim
v4
Angry Birds GO! Yeni Kart Ra...
Kızgın kuşlarımız bu kez yarış sahasında. Rovio firması tarafından yayınlanan ve Android platformunun popüler oyun serilerinden biri olan Angry Birds bu defa ilk kez..
v4
Facebook 19 milyar dolara WhatsApp'ı satın... .
Facebook yakın zamanda Whatsapp'ı satın almıştı.Facebook Whatsapp'ı satın alması çok konuşuldu...
v4
Flappy Bird neden yayından kaldırıldı?.
Bir anda dünyanın en çok konuşulan oyunu haline gelen Flappy Bird beklenmedik bir kararla yayından kaldırıldı. Peki yapımcısı büyük paralar kazanmasına Flappy Bird'ü neden yayın kaldırdı?

Angry Birds GO! Yeni Kart Racing Oyunu

6 saat önce Onur BATUR tarafından yazılmıstır.
 Angry-Birds-GO
Kızgın kuşlarımız bu kez yarış sahasında. Rovio firması tarafından yayınlanan ve Android platformunun popüler oyun serilerinden biri olan Angry Birds bu defa ilk kez 3D deneyimi ile gelecek ve sözde Piggy Adası her açıdan görüntülenebilir olacak. Angry Birds Go! isimli yeni oyun, önceki “mancınıklı” oyun serisinin aksine bir yarış oyunu olacak.
Çeşitli kuşlar – bubbles, Chuck, Red, Bomb, Stella ve Blues hep birlikte yarış alanında. İsterseniz domuz olarak yarışın.
Kirli yarış yöntemleri ile pistte kazanmak için her türlü sinsi yöntemi deneyecek olan kötü domuzlara karşı yarış boyunca kuşları yöneteceğimiz oyun son derece hızlı ve zengin özelliklere sahip, eğlenceli bir oyun olarak görünüyor.
Oyuncular, sinsi domuzlara karşı kuşların özel yeteneklerini kullanarak pistte sağ kalmaya ve yarışı kazanmaya çalışacaklar.
Rovio, Angry Birds Go'ya çok oyunculu mod desteğini kazandıracak olan güncellemeyi önümüzdeki yılın bahar aylarında yayımlayacağını açıkladı. 

Kızgın kuşları yarış pistlerine taşıyan Angry Birds Go, hatırlayacağınız üzere bu haftanın başında Android, BlackBerry, iOS ve Windows Phone için yayımlanmıştı. Free to Play yapıdaki oyunun mikro ödeme sistemi eleştirilere maruz kalmış olsa da, fazladan vakit ayırarak oyunda başarılı olmak mümkün. 

Mizahi unsurların yer aldığı hikaye sunumu, basit kontrolleri ve başarılı sürüş dinamikleriyle kaliteli bir kart yarışı deneyimi sunan Angry Birds Go, eğlencenin odak noktasında olduğu bir deneyim yaşatıyor. Önümüzdeki yıl yayımlanacak olan çok oyunculu mod desteğiyle daha eğlenceli bir hal almasını beklediğimiz yapıma aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.